‘As I Left’ ook in 2014

Op uitnodiging van COA Delfzijl spelen we As I Left My Father’s House op zondag 9 maart om 14.00 uur in het Theater en Congrescentrum De Molenberg, Molenberg 11, 9934 CG, te Delfzijl.

Op zaterdag 15 maart spelen wij ’s middags op uitnodiging van Juzt As I Left My Father’s House in het Dominicanenklooster in Huissen. Stadsdam 1, 6851 AH Huissen. Inloop om 14.00 uur met hapjes en drankjes. Voorprogramma start om 14.30 uur. Aanvang voorstelling is 15.30 uur. U kunt uw kinderen meenemen. Er is kinderopvang geregeld. Maak in Huissen kennis met de vluchtelingjongeren uit het ‘Ondernemen in je Eigen Toekomst’-traject in Arnhem.

De Doopsgezinde en de Remonstrantse gemeente in Groningen organiseren op donderdag 20 maart As I Left My Father’s House in het kerkgebouw van de Doopsgezinde gemeente aan de Oude Boteringestraat 33 in Groningen. Aanvang 20.00 uur!

Op donderdagavond 27 maart bent u vanaf 19.30 uur van harte welkom in Theater De Willem, Van der Palmstraat 4, 3351 HA in Papendrecht. De voorstelling start om 20 uur en wordt georganiseerd door de Bethlehemkerk (Papendrecht), de Havenkerk (Alblasserdam), De Morgenster (Papendrecht) en de Ontmoetingskerk (Alblasserdam).

Op zondag 30 maart spelen wij om 14.30 uur As I Left My Father’s House in Zutphen. Adres: Burgerzaal, Lange Hofstraat 4, 7201 DN Zutphen. Wij zijn uitgenodigd door SKM (Synagoge Kerk Moskee). Maak daar kennis met de vluchteling jongeren uit het Ondernemen in je Eigen Toekomst traject in Deventer.

U bent allen van harte welkom! Toegang is gratis.

Eerder dit jaar speelden we 
– Op zaterdag 18 januari om 11 uur bij Vluchtelingenwerk Zeeland in Terneuzen. Deze voorstelling was besloten.
– Op dinsdag 28 januari om 20.00 uur in de Maranathakerk, Kleibroek / hoek Beatrixstraat in Castricum.
– Op vrijdag 31 januari om 20.00 uur in MFC Het Mozaïek, Droppingstraat 14 in Leeuwarden. De voorstelling was georganiseerd door de Protestantse Kerk Lekkum i.s.m. Stichting Tûmba en het Wijkteam Noord.

Voor meer informatie/reserveringen: www.newdutchconnections.nl.

Bron: NDC

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s