As I Left My Father’s House op 14 december in Arnhem

New Dutch Connections speelt op  zaterdag 14 december als onderdeel van de feestelijke opening van het nieuwe multifunctionele Rozet gebouw in Arnhem de voorstelling As I Left My Father’s House.

In Arnhem start NDC in januari het empowermenttraject ‘Ondernemen in je Eigen Toekomst’ voor asielzoekersjongeren. Asielzoekersjongeren duchten hun 18e verjaardag. Een moment waarop alles verandert, een moment waarop vele mogelijkheden en de toegang tot voorzieningen voor hen wordt afgesloten; een moment dat voelt als een diep groot zwart gat. Velen van ons hebben geen idee wat asielzoekersjongeren doorstaan hebben in het verleden en wat ze in het heden meemaken.

Met ‘As I Left My Father’s House’ neemt NDC u mee naar het verleden en heden van drie vluchtelingen. Alle drie proberen ze om te gaan met het geweld en de oorlog waarmee ze te maken hebben gehad. In deze verhalen resoneert het heden en verleden van asielzoekersjongeren.

Direct aansluitend aan de voorstelling is er gelegenheid voor een eerste reactie.

Wij zijn voor ons empowermenttraject in Arnhem momenteel op zoek naar coaches en maatjes voor de asielzoekersjongeren. Voor meer informatie over traject in Arnhem kunt u telefonisch contact opnemen met onze kwartiermaker Gidie Ritzerveld: 06-83039005.

Bron: NDC

 

 

Advertenties

Een gedachte over “As I Left My Father’s House op 14 december in Arnhem

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s