Speeldata november-december 2013

Foto1

Dinsdag 19 november spelen we in het Floreshuis,  Floresplein 19-23, in Groningen. Start voorprogramma om 18 uur met eten en presentaties! Aanvang voorstelling: 20.30 uur.

Woensdag 20 november spelen we in de avond (20.00 uur) op de Erasmus Universiteit Rotterdam. Deze voorstelling wordt in samenwerking met het UAF en de Erasmus Universiteit georganiseerd. Adres: Erasmus Universiteit Rotterdam Campus Woudestein, Erasmus Paviljoen, Burgemeester Oudlaan 350, 3062 PA Rotterdam.

Vrijdag 29 november spelen we op de Stenden Hogeschool in Leeuwarden. Dit is een besloten voorstelling.

In de eerste twee weken van december (week 49 en 50) spelen we 11 besloten voorstellingen op het Alfa-college in Groningen.

Op dinsdag 10 december spelen we om 19.30 uur op het Alfa-college, Kluiverboom 3 in Groningen. De voorstelling is voor iedereen toegankelijk.

Op vrijdagmiddag 13 december is er een besloten voorstelling op de Hogeschool Utrecht.

Op zaterdag 14 december spelen we om 21 uur als onderdeel van de feestelijke opening van het nieuwe multifunctionele Rozet gebouw in Arnhem de voorstelling As I Left My Father’s House. Rozet Gebouw, Kortestraat 16, Arnhem.

Op dinsdag 17 december spelen we om 18.30 uur op de Hogeschool Rotterdam, locatie museumpark, in het Atrium. U bent van harte welkom!

Op donderdag 19 december spelen wij tijdens de eindmanifestatie van de asielzoekersjongeren van het Jade College om 15.45 uur As I Left My Fahter’s House. De eindmanifestatie start om 13.00 en eindigt om 17.00 en vindt plaats op de Eikenhorst 5 te Geeuwenbrug. Tijdens de manifestatie presenteren de jongeren hun talenten. U bent allen van harte welkom!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s