Speeldata juni-september 2013

asileftbannerVanaf juni is ‘As I Left My Father’s House’ weer op verschillende plaatsen te zien. Hieronder een overzicht.

Zondag 2 juni om 17.00 uur in de Nieuwendammerkerk, Bredekerkepad 6-8, Amsterdam
Deze voorstelling wordt als afsluiting van de Moskee en Kerkloop in Amsterdam Noord gespeeld. Na afloop van de theatervoorstelling is er mogelijkheid tot ontmoeting bij een warme maaltijd, verzorgd in samenwerking met moskeeën.

Maandag 3 juni om 19.00 in CREA, Nieuwe Achtergracht 170, Amsterdam. Deze voorstelling is georganiseerd i.s.m. het UAF en ASVA Studentenunie.

Vrijdag 7 juni om 20.00 uur, Streektheater de Pol, Polstraat 7, Aalten. Deze voorstelling is mogelijk gemaakt door Mondiaalten en de Interkerkelijke commissie ‘Inspiratie & Ontmoeting Aalten-Bredevoort

Zondag 9 juni om 13.00 in de Ulumoskee,  Gombertstraat 340 te Zwolle. De voorstelling is georganiseerd door SLAG (Samen Leven Anders Geloven, http://www.slagzwolle.nl) en het Platform Religies en Levensbeschouwingen Zwolle.

Woensdag 12 juni om 20.00 op het Alfa College, Travertijnstraat 12, in Groningen. De voorstelling wordt georganiseerd door de Compassie groep

Donderdag 20 juni om 20.00 uur, Academiegebouw, Utrecht. Deze voorstelling is georganiseerd i.s.m. het UAF en Studium Generale Utrecht.

Vrijdag 21 juni om 20.00 uur Schuilkerk van de Doopsgezinde gemeenschap, Oude Gracht 270, Utrecht. Deze voorstelling wordt georganiseerd tijdens de Kerken Nacht.

Zaterdag 22 juni om 14.00 uur, AZC Oude Pekela, Hooiweg 1, Oude Pekela. New Dutch Connections maakt tijdens de open dag van het azc haar debuut in Pekela. Naast het ten gehore brengen van de voorstelling ‘As I left my father’s house’ start New Dutch Connections tevens met het empowerment traject ‘Ondernemen in je eigen toekomst’ in Pekela. Dit traject is gericht op de toekomstambitie van jongeren in de opvang.

Zondag 23 juni om 15.00, Ontmoetingskerk, Meerkollaan 3, in Eindhoven. Het Netwerk Humaan Omgaan met Vluchtelingen heeft het initiatief genomen deze voorstelling in het kader van de Dag van de Vluchteling naar Eindhoven te halen.

Zondag 22 september, in De Ark, Aakstraat 60, Amsterdam-Noord. De voorstelling en het nagesprek worden tijdens de Vredesweek georganiseerd door de Protestantse kerk De Ark, Vluchtelingenwerk Amsterdam Noord en New Dutch Connections.

Zondag 29 september 15.30 uur kerkgebouw het Anker, Jan Frankensingel 30 in Oosterwolde (Friesland). Deze voorstelling wordt georganiseerd ter afsluiting van de Vredesweek 2013.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s