Zondag 28 oktober: As I Left My Father’s House in de Maartenskerk in Doorn

Op zondagmiddag 28 oktober bent u van harte welkom in de Maartenskerk bij de voorstelling As I Left My Father’s House. In onze multiculturele samenleving zoeken we naar verbinding tussen de verschillende culturen en religies. De voorstelling, waarin vluchtelingen met verschillende culturele en religieuze achtergronden hun verhaal vertellen, sluit daarbij aan. De aangrijpende verhalen, ondersteund door muziek en zang, ontroeren en raken en helpen ons verder in het begrijpen van de ander en het herkennen van elkaar als medemens. Een mens die ieder op zijn/haar eigen wijze een plek zoekt onder de zon om te leven en te spelen in vrede.

Deze voorstelling is mogelijk gemaakt door een samenwerking tussen de Protestantse en Rooms Katholieke kerken in de gemeente Utrechtse Heuvelrug en de Gemeente Utrechtse Heuvelrug, AZC Leersum, Stichting Vluchtelingkinderen, Stichting Vluchtelingen Werkgroep Utrechtse Heuvelrug, de plaatselijke moslimgemeenschap en Stichting New Dutch Connections.

Lokatie: Maartenskerk te Doorn, Kerkplein 2. Aanvang 15.00 uur. De kerk is open vanaf 14.30 uur.
De toegang is gratis. Na afloop is er een collecte, waarmee de initiatiefnemers hopen de interculturele ontmoeting een impuls te kunnen geven.

Op zaterdag 3 november om 15.00 uur vindt er een nabespreking plaats in de Maartenskerk, waarvoor u eveneens van harte wordt uitgenodigd.

U kunt op www.newdutchconnections.nl/reseveren plaatsen reserveren voor de voorstelling.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s