Bright O. Richards aanwezig op Vermoeden-feest 22 september

Het zal u niet ontgaan zijn: dit jaar bestaat het tv-programma ‘Het Vermoeden’ tien jaar. Dit vieren we op zaterdag 22 september in De Nieuwe Liefde in Amsterdam. Kom ook naar dit Vermoeden-feest!

Diverse gasten die in de afgelopen decade te gast zijn geweest bij Annemiek Schrijver verlenen hun medewerking aan deze feestelijke bijeenkomst. Onder hen: Manuela Kalsky, Hannie van Dijk, Funda Müjde, Bright O. Richards, Jan Greven en Tamarah Benima. Het wordt een middag met tv-fragmenten, een videoboodschap, een feestrede, een tafelgesprek en een zaaldiscussie én… veel muziek. Bovendien wordt het allereerste nummer gepresenteerd van het tijdschrift ‘Het Vermoeden’ dat IKON en NCRV samen uit gaan geven. De presentatie is – uiteraard – in handen van Annemiek Schrijver.

Lokatie:
De Nieuwe Liefde, Da Costakade 102 in Amsterdam. De zaal gaat om 13.30 uur open, het programma duurt van 14.00-17.00 uur en we sluiten de middag af met een gezellige borrel.

Aanmelden:
Wilt u zich aub vooraf opgeven? De toegangsprijs is € 10,00 incl. diverse consumpties en een exemplaar van het nieuwe tijdschrift. U geeft zich op door dit bedrag (of een veelvoud hiervan als u met meerdere personen komt) over te maken op rekeningnummer 606.000 tnv Stg VKZ/IKON, Hilversum, o.v.v. ‘Feest Vermoeden’ en uw huisnummer en postcode. Tip: zet de datum alvast in uw agenda, u krijgt hierover van tevoren geen post meer van ons!

Bron: IKON-krant 03/12 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s