20 juni: As I Left My Father’s House in Amsterdam

Bright O. Richards, de initiatiefnemer van ‘As I Left My Father’s House, heeft dankzij ondersteuning van de Stichting Vluchtelingen Studenten (UAF) kunnen studeren op de Filmacademie en Toneelschool. Hij zegt over zijn ondersteuning door het UAF: “Als asielzoeker zonder status is de blik op de toekomst donker en door de ontmoeting met het UAF veranderde mijn leven in een soort licht in een donkere tunnel”. Het UAF ondersteunt veel vluchtelingen zoals Richards door hen via studie een nieuw bestaan op te laten bouwen.

Op 20 juni – Wereldvluchtelingendag – organiseert New Dutch Connections samen met het UAF en het Leercentrum Floor van de Hogeschool van Amsterdam de voorstelling ‘As I Left My Father’s House’. Lokatie: Wibautstraat 4. Tijd: 15.00-17.00 uur. Na de voorstelling zal er aandacht zijn voor de invloed van studie op het leven van vluchtelingen en aanverwante thema’s. Uiteraard is er de mogelijkheid om hierover van gedachten te wisselen. En: ‘gewone’ vluchtelingen én vluchtelingenstudenten zullen aanwezig zijn.

De voorstelling is gratis toegankelijk. We waarderen het als je je van te voren aanmeldt via www.newdutchconnections.nl/reserveren. Meer info via: info@newdutchconnections.nl. Van harte welkom!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s